Home » Stage

Uitdagend leren bij PretMetRep...

Volg jij een opleiding binnen de diersector en wil jij meer leren over reptielen, amfibieën en geleedpotigen? Dan is PretMetRep misschien het stagebedrijf voor jou!

 

PretMetRep is een door SBB, de opvolger van Aequor, Erkend Leerbedrijf onder nummer 100174134 en biedt stages aan voor de volgende opleidingen op MBO-niveau:

 

Bedrijfsleider dierverzorging (25446) (Niveau 4)
Dierenartsassistent paraveterinair (25447) (Niveau 4)
Medewerker dierverzorging (25448) (Niveau 2)
Medewerker veehouderij (25432) (Niveau 2)
Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25450) (Niveau 3)
 
Omdat het ook voor veel scholen nog even wennen is, vermelden wij ook nog even onze erkenningen onder Aequor:

 

Erkende kwalificatie Niveau

97053 Manager dierverzorging

mbo 4

97330 Medewerker dierverzorging

mbo 2

97364 Dierverzorger recreatiedieren

mbo 3

97590 Dierenartsassistent paraveterinair

mbo 4

97720 Dierverzorger recreatiedieren

mbo 3

97730 Ondernemer/manager recreatiedieren

mbo 4

 

Naast het MBO, kunnen stagiaires uit het HBO ook bij PretMetRep terecht. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor leerlingen uit het VMBO en het HAVO-onderwijs. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op, bij voorkeur via de e-mail en dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Omdat wij slechts een aantal stagiaires kunnen plaatsen, is het slim om snel contact te zoeken.

Wat bieden wij aan?

Bij PretMetRep leer je om te gaan met heel veel verschillende soorten reptielen en aanverwante dieren. Deze dieren ga je leren herkennen en hanteren. Naast veel interactie met en verzorging van de dieren, ontmoet je ook heel veel verschillende mensen! Als jij graag met mensen en dieren werkt, zul je het bij PretMetRep naar je zin hebben!

Naast een educatief centrum waarbij we scholen bezoeken en lezingen geven, is PretMetRep een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Bij al onze activiteiten zul je medewerker van PretMetRep zijn, kortom: geen dag is hetzelfde!

Daarnaast besteden wij natuurlijk veel tijd aan de verzorging van onze dieren, dus je moet het geen probleem vinden om je handen vies te maken. Natuurlijk krijg je ook alle tijd om aan de (stage)opdrachten voor school te werken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken mensen die graag meer over deze geweldige dieren willen leren en daar ook echt ervaring in willen opdoen. Je hoeft er echt niet veel van te weten, maar interesse is natuurlijk superbelangrijk. Verder vinden wij goed kunnen omgaan met mensen en een flexibele houding tegenover werktijden heel belangrijk. PretMetRep is een eerlijke organisatie dus eerlijkheid staat daarom bij ons in hoog vaandel!

Wie weet, tot ziens!

 

Voor een overzicht van scholen waarmee PretMetRep ervaring heeft, klik hier.

 

... zomaar een greep uit verschillende stagescholen waar PretMetRep mee samenwerkt...