Home » Exposities

Reizende Expo

In overleg mogelijk.

"De verbazende wereld van koudbloedige dieren uit de schaduw van onwetendheid, onkunde, vooroordelen en fabels halen, dat is het doel dat PretMetRep nastreeft. Dankzij jarenlange ervaring, een verscheidenheid aan dieren en kennis van zaken die er toe doet, zijn wij in staat om jong en oud oprecht iets te leren; daar gaat het om!"

 

PretMetRep kan desgevraagd een aantal keer per jaar een reptielexpositie inrichten. Tijdens deze activiteit wordt voor de betreffende doelgroep een selectie van onze dieren ingezet. Deze exposities zijn in overleg mogelijk op locaties als bibliotheken, buurthuizen en (zorg)instellingen.

Mensen kunnen kennismaken met dieren die ze normaal alleen maar in dierentuinen kunnen zien.  Er wordt door de vrijwilligers van PretMetRep interactief met mens en dier omgegaan en bezoekers kunnen desgewenst dieren aanraken of zelfs beethouden. Ook is er altijd gelegenheid met een aantal dieren op de foto te gaan. Bovenal kunt u eens van dichtbij kijken naar bijzondere dieren met een bijzonder verhaal! U kunt bij de medewerkers terecht voor al uw vragen en wij nemen graag de tijd voor u.

Door dergelijke activiteiten hopen wij meer respect voor deze dieren te genereren en hen te wijzen op de problematiek die wij, mede als opvangcentrum, dagelijks zien. Impulsaankopen zijn immers aan de orde van de dag en wij hopen door een eerlijk verhaal mensen te overtuigen om serieuzer en met meer begrip naar dergelijke dieren te laten kijken.

U kunt onze dieren zien in hun speciale, op maat gemaakte,  reisterraria. Natuurlijk zijn dit niet de echte onderkomens van onze dieren, maar ze zorgen ervoor dat de dieren veilig kunnen worden vervoerd en warm en netjes op de locatie van de activiteit kunnen verblijven.

Veiligheid, dierenwelzijn en hygiëne staan immers bij PretMetRep voorop!

Hier een close-up van een aantal reisterraria bij een expo in Capelle aan den IJssel

.

PretMetRep zorgt voor een brede selectie aan dieren en geeft eerlijke voorlichting  

Ademloos kijken naar een python in de bibliotheek van Bergambacht

Reizende Expo

Onze specialiteit.

De PMR is gespecialiseerd in het organiseren en inrichten van kleine tot middelgrote tentoonstellingen. Tijdens deze tentoonstellingen zijn voor publiek vele van de dieren die wij bezitten te zien. Deze exposities zijn heel geschikt voor jongerenverenigingen, bibliotheken en buurthuizen. Mensen kunnen kennsnmaken met dieren die ze normaal alleen maar in dierentuinen kunnen zien. Afhangend van de drukte is het ook mogelijk met dieren op de foto te gaan. En natuurlijk zijn er ook hier weer vele dieren die mogen worden aangeraakt. 

Voor deze exposities doen wij altijd graag iets extra's. Zo laten wij bijvoorbeeld dieren zien die voor kinderfeestjes net wat te groot of te overweldigend zijn. Ook zijn er dieren te zien die heel erg bijzonder zijn. Zo beziten wij diverse dieren die zelfs in de collecties van dierentuinen ontbreken. Deze speciale dieren laten wij graag zien op door ons verzorgde tentoonstellingen.

De expo's zijn altijd een groot succes en staan garant voor veel bezoekers. Het is voor de PMR -bijna- overal mogelijk een tentoonstelling te houden.

Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie.

...Hier een aantal bezoekers van een expo in Schoonhoven... 

 

...De PMR druk aan het werk in een jongerencentrum in Krimpen a/d IJssel...     

 

...Ademloos kijken naar een python in de bibliotheek van Bergambacht...