Home » Reacties

Reacties

PretMetRep is ontzettend nieuwsgierig naar uw mening! Wat vindt u van de site? Bent u een keer op een van onze exposities geweest of hebben wij bij u een feestje georganiseerd? Laat weten wat u ervan vond; wat miste u of wat vond u juist goed? Op deze pagina kunt u voor ons tips achterlaten die wij weer kunnen gebuiken Alle reacties zijn welkom en schuw ook uw kritiek niet. Reageer ook gerust op opmerkingen van anderen. Wij leren graag!*

Kortom laat van u horen, wij waarderen dat zeer!

*Alle opmerkingen zijn welkom en worden in principe niet verwijderd. Houd u echter wel aan fatsoenlijk taalgebruik.

Reactie plaatsen

Reacties

Vereniging Gondelvaart Giethoorn
een jaar geleden

Wat hebben de kinderen in onze feestweek genoten van de workshop Pret met Rep. Twee uur lang vol aandacht en verwondering luisteren, kijken en aanraken van padden tot slangen. Geweldig! Bedankt Peter voor het overbrengen van je kennis over deze dieren, je humor en je geduld.

Danielle Boer
een jaar geleden

Vandaag jullie geweldige dieren gezien bij Landgoed Tenaxx in Wedde. Wij (inclusief Kids) vonden het erg gaaf😍

Suus
een jaar geleden

Mijn zoon eind van de dag opgehaald van de BSO. Hij was zo enthousiast over vandaag. Een slang en vogelspin vastgehouden en een krokodil geaaid! Wat ontzettend leuk voor kinderen en ook leerzaam! Bedankt!

Bente pronk
een jaar geleden

Jullie waren vandaag bij het laar en berg op school. De verzorger stopte de beesten in hele kleine bakjes en de slangen werden vervoerd in stoffen tassen. Ook liet de verzorger niet zien hoe je de beesten vast moet houden of hou je er mee om moet gaan. Iemand liet het arme dier vallen omdat ze schrok van het dier die poepte, waarschijnlijk uit angst. Ik vind het heel onprofessioneel en zielig voor de dieren om in gevang te leven. Ik snap het als je dieren opvangt en verzorgt als ze gewond of ziek zijn maar de dieren van vandaag waren gezond.

Debora Schoonderwoerf
een jaar geleden

Vandaag heeft mijn zoon van 9 een superfeestje gehad. Onder leiding van Benjamin hebben ze vandaag veel geleerd over reptielen. Heel educatief en nadruk werd vooral gelegd wat je moet weten voordat je een reptiel wilt aanschaffen... superwerk doen deze mensen! Bedankt voor deze wijze les en superleuke middag!!

Marieke
een jaar geleden

Vorige week het Kinderfeestje van onze zoon gevierd onder begeleiding van Benjamin.
Echt een aanrader! Alle kinderen waren echt twee uur geboeid! Educatief, interactief en indrukwekkend! De kinderen zijn er nog niet over uitgesproken!

Kelly Rolvink
een jaar geleden

Hallo lieve mensen van Pret met Rep.
Mijn dochter Kirsten heeft het onwijs naar haar zin gehad op de fotoshootdag in Bleiswijk met al jullie mooie dieren. Echt prachtig hoe jullie met ze omgaan. Als ze de leeftijd heeft om stage te lopen, dan doet ze dit graag bij jullie. Ze heeft de beestjes in haar hart gesloten. Mochten jullie foto's willen ontvangen, stuur gerust een mail. Heel erg bedankt, jullie zijn toppers.

Amanda
een jaar geleden

Gister zijn jullie weer in Neede geweest,nu met Koningsdag. Wat was het een geslaagde middag. De kids konden alles aaien,gelegenheid voor foto’s echt top!!!

Hendrik Jan
een jaar geleden

Beste mensen van Pretmetrep, vrijdag was geweldig! de jongens (10/11 jr) hebben meer dan 2 uur met volle bewondering, aandacht en enthousiasme Peters verhaal en uitleg gevolgd. Bijna ademloos :-) wij als ouders overigens ook. Met Peters geduld uitleg en opbouw was iedereen snel over de brug en hebben ze het mooiste feestje tot nu toe gehad. Dank voor je komst naar Overijssel het wat geweldig!

Roni Schell
een jaar geleden

Peter, ik was aanwezig op het verjaardagsfeestje met klasgenoten van mijn kleinzoon van 9jr. Wat hebben zij genoten van de dieren maar ook van de manier waarop jij uitleg gaf. Je wist meer dan 2 uur hun aandacht vast te houden, mijn complimenten.
Wellicht wordt mijn 60ste verjaardag ook een pret met rep feestje.

Irene Lorjé
een jaar geleden

Gisteren heeft Benjamin van PretMetRep 8 jongens van 9&10 jaar boeiend verteld over alle dieren. Ze vonden het geweldig, stelden veel vragen en durfden uiteindelijk alle dieren te aaien. Erg leuk gedaan en bedankt voor je geduld!
Echt een aanrader. De kinderen vonden het het leukste en stoerste partijtje dat ze ooit gehad hebben :-)

lei van der loo
een jaar geleden

Wij zijn bij het Dinoweekend in Veghel geweest. Wat Lei vond van de dieren:
- leuk
- glibberig
- zacht
- lief
En papa was ook onder de indruk :-)

Nancy Rotteveel
een jaar geleden

Pret met Rep ontzettend bedankt voor het gaafste/stoerste FEESTJE ooit afgelopen vrijdag! De kinderen raken er niet overuit gepraat.

Thamar
een jaar geleden

Dankzij Peter hebben we een fantastische en boeiende middag gehad. Hij gaat vakkundig en professioneel om met groep drukke en enthousiaste jongens. Hij heeft aandacht voor elk kind, ook voor de kinderen die wat op de achtergrond blijven en wat meer tijd nodig hebben. Hij spreekt de kinderen met de nodige humor aan en houdt de sfeer feestelijk. Een kinderfeestje van PretmetRep is een onvergetelijke ervaring! Heel veel dank!

Amanda
een jaar geleden

Gister een super feestje gevierd. De kinderen waren super enthousiast... bedankt voor jullie tijd en aandacht na de kinderen toe. Heel bijzonder.

Audrey
een jaar geleden

Wij hebben vandaag het kinderfeestje van onze dochter gehad. Netjes verzorgd, zeer educatief en met veel humor....ontzettend bedankt voor deze leuke en leerzame middag😃

Bert Blok
een jaar geleden

Wij kijken met ons allen terug op een zeer geslaagde middag! De jarige heeft ervan genoten en zijn vriendjes ook. Het was helemaal goed.
Leuk om te zien hoe jij met (soms wat rebelse) kinderen omgaat; de manier waarop je hun leert om respectvol met dieren om te gaan is waardevol.
En natuurlijk jouw inhoudelijke kennis die je in begrijpelijke taal overbrengt; prima gedaan!
Een mooie collectie bovendien die je meegenomen had; niets dan lof.

Maarten
een jaar geleden

Vandaag kinderfeestje gehad voor mijn dochter die 7 was geworden. Het was geweldig, kinderen waren razend enthousiast en iedereen voelde zich heel snel op zijn gemak met alle dieren. Veel dank Peter

W de Boer
2 jaar geleden

Begin december een kinderfeestje georganiseerd. Wat een geweldig feest is dit geworden dankzij PretMetRep. Zo'n 20 verschillende reptielen bij ons in huis met iedere keer een prachtige uitleg over het beest. Een absolute aanrader!!!!

Erik Soer
2 jaar geleden

Al een aantal jaren verzorgd Pret met Rep een dag voor onze 1e jaars leerlingen. Onvermoeibaar worden er 6 workshops op een dag gegeven. Heel erg leerzaam en entertainend.