Home » Relaties

Relaties

Hieronder treft u, een overzicht van ons klantenbestand en de namen ondersteunende personen en instanties. Klik op de links voor een precies overzicht.

 


 

 

PretMetRep is erkend als stagebedrijf door:

Neem bij interesse voor een stageplaats contact met ons op voor verdere details!!


BEVRIENDE REPTIELSPECIAALZAAK

         

Klik op het logo om naar de site van deze speciaalzaak te gaan.

PretMetRep onderhoudt een goed contact met deze winkel, maar verkoopt er zelf géén dieren aan. Wel kopen wij hier onze voedseldieren en soms ook nieuwe aanwinsten. Voor deskundig advies kunt u bij deze winkel terecht.

MET DANK AAN...

 

Via deze weg willen wij de volgende bedrijven, instanties of personen hartelijk danken

- Animal Corner in Pijnacker voor de goede samenwerking en de voedselvoorziening van onze dieren...en dat iedere week weer!

- Dierenambulance-Vogelasiel Regio Leiden voor het feit dat zij alle daar binnengebrachte reptielen, amfibieën en aanverwanten aan onze zorg toevertrouwen. Deze samenwerking zien wij als het bewijs van de goede zorg voor onze dieren. De dierenambulance is te bereiken via telefoon: 071-517 41 41.

- Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar voor het feit dat zij binnengebrachte reptielen aan onze zorg toevertrouwen. Dierenzorg Wassenaar is te bereiken via: 070-51 79852.

- Dierenambulance Alphen aan den Rijn voor de nieuwe en prettige samenwerking waardoor nog meer reptielen aan een goede plek kunnen worden geholpen. Dierenambulance Alpen aan den Rijn is bereikbaar via: 0900-112 00 00.

- Dierenambulance Haaglanden voor het vertrouwen en hun inzet voor de dieren. Dierenambulance Haaglanden is bereikbaar via: 070 382 5500.

- Gemeenten Velsen en Beverwijk voor het vertrouwen dat zij onze opvang schenken. Reptielen die worden gevonden of ingenomen uit deze gemeenten, worden geplaatst bij PretMetRep. De dierenambulance van Velsen is te bereiken via: 0255-533239

- Stichting Wakker Dier voor hun gulle voedseldonaties in de maanden mei en juli 2012. Wij waarderen de toenadering ontzettend en zijn dankbaar voor het vertrouwen van deze belangrijke stichting. Klik voor alle actiepunten van Stichting Wakker Dier op het logo om direct naar de website te gaan.