Home » Kinderfeestjes

Feestjes...

Onvergetelijk én leerzaam!

“Wij zijn heel erg trots op onze educatieve feestjes die door hun opbouw en talrijke diersoorten niet alleen heel erg bijzonder, maar ook heel erg leerzaam zijn. Wij benutten de sterk uiteenlopende diversiteit van de door ons verzorgde dieren om op deze manier meer respect en kennis bij te brengen over de natuur en de bijzondere dieren die daarin leven.”

Een verjaardag vieren op een unieke en leerzame manier met spectaculaire dieren? Dat kan met PretMetRep!!!

U bent op zoek naar een uniek kinderfeestje voor uw zoon, dochter, neef, kleinkind of buurjongen? Zoek niet verder! PretMetRep biedt u de unieke kans om een onvergetelijk partijtje te organiseren. Tijdens onze kinderfeestjes komt een ware mengeling van Discovery Channel en de dierentuin gewoon uw huiskamer binnen! Kinderen en aanwezigen krijgen de kans dieren te zien, te voelen en zelfs beet te houden die normaliter alleen achter glas zitten; een overweldigende ervaring voor jong en oud dus!!! 

PretMetRep hoopt op deze manier een stukje respect bij te brengen voor dieren die door heel veel mensen als eng en gevaarlijk worden beschouwd en wij hopen aan een jonge generatie duidelijk te kunnen maken dat die angsten nergens voor nodig zijn. Spelenderwijs en met grote aandacht voor mens en dier leren de kinderen en aanwezigen van alles over de fascinerende wereld der reptielen, amfibieën en insecten en dat alles in de veilige omgeving van uw eigen vertrouwde huiskamer. Bovendien hebben ze door ons bezoek ook een voorspong op school. Geen plaats is ons te ver, wij komen waar u maar wilt!

Een kinderfeestje van PretMetRep duurt ongeveer 2 tot 2½ uur en natuurlijk kan daar eenvoudig een pauze tussendoor worden ingelast. Wij verzorgen maatwerk, dus als u een langer of juist kortere afspraak wil maken, is dat geen probleem. In de tijd dat wij bezig zijn, maken de aanwezigen kennis met een uitgebreide selectie aan amfibieën, reptielen en andere koudbloedige dieren. De sterke opbouw van ons feestje en de diversiteit aan dieren is wat PretMetRep tot een onvergetelijke ervaring maakt!! Vanaf 2014 bestaat er de mogelijkheid om deze feestjes nog spannender te maken. Informeer naar ons (optionele) krokodillenpakket!!

Alle dieren die PretMetRep met zich meeneemt zijn vanzelfsprekend kerngezond en ongevaarlijk. Omdat wij de troste eigenaren zijn van vele soorten is het ook mogelijk om zelf een dierenvoorkeur uit te spreken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er alleen maar slangen meekomen voor een heus slangencircus of wat te denken van onze collectie spinnen voor een superenge spinnenfuif!? U kunt het zo gek niet noemen! Indien er geen uitgesproken voorkeur is, zorgen wij er natuurlijk voor dat alle diersoorten rijkelijk vertegenwoordigd zullen zijn.

De dierenfeestjes van PretMetRep zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk voor iedereen die gek is op dieren, graag wil iets leren of juist eens iets spannends wil doen. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor jongere kinderen, maar dan raden wij aan eerst even contact op te nemen. Jongere kinderen hebben vaak een kortere spanningsboog, dus daar moeten wij dan in de voorbereiding rekening mee houden.

Na een feestje van PretMetRep zal uw zoon, dochter of kleinkind de volgende dag het hoogste woord hebben, want wat wij doen is uniek in Nederland!!! Kijk snel voor de prijzen en beschikbaarheid op de daarvoor bestemde button en via het contactformulier kunt u direct uw vragen/wensen/opmerkingen naar ons toe sturen.

Voor al uw vragen, opmerkingen of reserveringen staan wij voor u klaar!! Oh ja...de PretMetRep kinderfeestjes zijn met een simpele aanpassing ook buitengewoon geschikt voor volwassenen die graag iets meer over dieren willen leren...

 

   

PretMetRep brengt bijzondere dieren gewoon bij u in de huiskamer...en bij mooi weer zelfs in uw eigen achtertuin