Home » Reacties

Reacties

PretMetRep is ontzettend nieuwsgierig naar uw mening! Wat vindt u van de site? Bent u een keer op een van onze exposities geweest of hebben wij bij u een feestje georganiseerd? Laat weten wat u ervan vond; wat miste u of wat vond u juist goed? Op deze pagina kunt u voor ons tips achterlaten die wij weer kunnen gebuiken Alle reacties zijn welkom en schuw ook uw kritiek niet. Reageer ook gerust op opmerkingen van anderen. Wij leren graag!*

Kortom laat van u horen, wij waarderen dat zeer!

*Alle opmerkingen zijn welkom en worden in principe niet verwijderd. Houd u echter wel aan fatsoenlijk taalgebruik.

Reactie plaatsen

Reacties

Roni Schell
7 dagen geleden

Peter, ik was aanwezig op het verjaardagsfeestje met klasgenoten van mijn kleinzoon van 9jr. Wat hebben zij genoten van de dieren maar ook van de manier waarop jij uitleg gaf. Je wist meer dan 2 uur hun aandacht vast te houden, mijn complimenten.
Wellicht wordt mijn 60ste verjaardag ook een pret met rep feestje.

Irene LorjƩ
15 dagen geleden

Gisteren heeft Benjamin van PretMetRep 8 jongens van 9&10 jaar boeiend verteld over alle dieren. Ze vonden het geweldig, stelden veel vragen en durfden uiteindelijk alle dieren te aaien. Erg leuk gedaan en bedankt voor je geduld!
Echt een aanrader. De kinderen vonden het het leukste en stoerste partijtje dat ze ooit gehad hebben :-)

lei van der loo
25 dagen geleden

Wij zijn bij het Dinoweekend in Veghel geweest. Wat Lei vond van de dieren:
- leuk
- glibberig
- zacht
- lief
En papa was ook onder de indruk :-)

Nancy Rotteveel
een maand geleden

Pret met Rep ontzettend bedankt voor het gaafste/stoerste FEESTJE ooit afgelopen vrijdag! De kinderen raken er niet overuit gepraat.

Thamar
een maand geleden

Dankzij Peter hebben we een fantastische en boeiende middag gehad. Hij gaat vakkundig en professioneel om met groep drukke en enthousiaste jongens. Hij heeft aandacht voor elk kind, ook voor de kinderen die wat op de achtergrond blijven en wat meer tijd nodig hebben. Hij spreekt de kinderen met de nodige humor aan en houdt de sfeer feestelijk. Een kinderfeestje van PretmetRep is een onvergetelijke ervaring! Heel veel dank!

Amanda
een maand geleden

Gister een super feestje gevierd. De kinderen waren super enthousiast... bedankt voor jullie tijd en aandacht na de kinderen toe. Heel bijzonder.

Audrey
een maand geleden

Wij hebben vandaag het kinderfeestje van onze dochter gehad. Netjes verzorgd, zeer educatief en met veel humor....ontzettend bedankt voor deze leuke en leerzame middagšŸ˜ƒ

Bert Blok
2 maanden geleden

Wij kijken met ons allen terug op een zeer geslaagde middag! De jarige heeft ervan genoten en zijn vriendjes ook. Het was helemaal goed.
Leuk om te zien hoe jij met (soms wat rebelse) kinderen omgaat; de manier waarop je hun leert om respectvol met dieren om te gaan is waardevol.
En natuurlijk jouw inhoudelijke kennis die je in begrijpelijke taal overbrengt; prima gedaan!
Een mooie collectie bovendien die je meegenomen had; niets dan lof.

Maarten
2 maanden geleden

Vandaag kinderfeestje gehad voor mijn dochter die 7 was geworden. Het was geweldig, kinderen waren razend enthousiast en iedereen voelde zich heel snel op zijn gemak met alle dieren. Veel dank Peter

W de Boer
2 maanden geleden

Begin december een kinderfeestje georganiseerd. Wat een geweldig feest is dit geworden dankzij PretMetRep. Zo'n 20 verschillende reptielen bij ons in huis met iedere keer een prachtige uitleg over het beest. Een absolute aanrader!!!!

Erik Soer
3 maanden geleden

Al een aantal jaren verzorgd Pret met Rep een dag voor onze 1e jaars leerlingen. Onvermoeibaar worden er 6 workshops op een dag gegeven. Heel erg leerzaam en entertainend.

Jessica van Dijk
3 maanden geleden

Gisteren was het kinderfeestje voor mijn zoontje van 7 jaar. Alle kinderen hebben genoten!
er waren veel verschillende dieren met steeds een korte interessante uitleg.
De kinderen hebben geboeid geluisterd en vonden het fantastisch om de dieren aan te kunnen raken.
Bedankt voor het topfeestje!

Stephanie Ris
3 maanden geleden

Gister een kinderfeestje gehad verzorgd door Peter.
In 1 woord geweldig de kinderen waren erg geĆÆnteresseerd en vonden het super leuk. Wat ook erg mooi was is dat de kinderen die wat bang waren toch de dieren gingen aaien. Echt een aanrader en mijn dochter heeft genoten.

Bonnie
4 maanden geleden

Wat een geweldig kinderfeestje! De kinderen vonden het geweldig! Interessant, spannend, gezellig, kwalitatieve presentatie op een professionele manier, gestructureerd en toch heel hartelijk, de kinderen waren ontzettend geboeid door de dieren en de presentatie. De dieren zien er erg mooi en goed verzorgd uit. Wat fijn dat ieder kind zulk goede aandacht kreeg! Bedankt voor de hele bijzondere ervaringen, complimenten!

Jos Roukema
4 maanden geleden

Het was super met Robert! En ook de dieren waren grandioos. Was het beste feestje ooit. Goede uitleg mooie dieren goede opbouw van het verhaal.

Maaike
4 maanden geleden

4 oktober was Pret met Rep te gast bij ons op de basisschool. Er werden 2 presentaties gegeven voor zowel de onder- als de bovenbouw. Het was in 1 woord FANTASTISCH! De kinderen waren vol enthousiasme over de dieren, maar ook de leerkrachten. Op een leuke en leerzame manier werd er veel verteld en ook was er tijd om te voelen (en te gillen:-)). Echt een geweldige aanrader!

Baukje
4 maanden geleden

Voor de 8e verjaardag van onze zoon hebben we Peter op bezoek gehad met 20 dieren. Wat een fantastische ervaring! De kinderen mochten alle dieren voelen of vast houden en Peter wist de jongens 2,5 uur geboeid te houden. Hij wist ontzettend veel te vertellen en dat op een manier die aansloot op de leeftijd van de jongens. Echt een aanrader!

Walenka Donker
5 maanden geleden

Van de week hadden wij hier een kinderfeestje. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen! Voor zowel de kinderen als volwassenen een erg leuke en leerzame middag. Na de hand kwamen twee kinderen mij vertellen dat dit de leukste en coolste dag van hun leven was. Hoe mooi is dat. Mijn zoon weet nu al wat hij volgend jaar voor een feestje wil :-)

Wendy Van Den Hoek
6 maanden geleden

Vandaag hadden wij het kinderfeestje van onze zoon Denzel in totaal 10 kinderen. Wat hebben ze veel van jullie en van de dieren mogen leren. Ik kreeg erg leuke reacties van de ouders zelfs van de kinderen die het toch wel een beetje eng en spannend vonden dat het een onvergetelijke middag is geworden. Bedankt voor een blijvende en onvergetelijke dag in het geheugen van deze kjnderen.

Femke Eijkes
7 maanden geleden

Voor een kinderverjaardag hadden we Pret Met Rep uitgenodigd om de kinderen bezig te houden...wat bleek? Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen stonden ademloos te luisteren naar wat Peter allemaal vertelde over deze prachtige dieren. Iedereen heeft even de vogelspin over zijn arm laten lopen en is op de foto geweest met de witte albino slang. Fantastisch! Wil je echt een onvergetelijk feestje, boek dan meteen Pret Met Rep!